Hírek

Mágori András: nem szabad oda eljutni, hogy hitelt vegyünk fel!

A makói Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán tájékoztatott a város költségvetésével kapcsolatos egyeztetésekről. Mágori András jelezte: a városvezetés nem akarja újra adósságba kergetni Makót, mert az a jövő felélését jelenti.

– Mióta megválasztották az új testületet, volt egy fontos változás az előző évekhez képest. Az egyik legnagyobb adófizető bejelentette, hogy körülbelül 200 millió Forinttal kevesebb adóra számíthatunk az idén. – hívta fel a város jelenlegi helyzetére a figyelmet a makói Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán.

Mint írta, mindent megtesznek, hogy ezt a lyukat befoltozzák, számára pedig az első, hogy a közterületek, az infrastruktúra rendben legyen, az intézmények jól működjenek, a turisztikai célok teljesüljenek, a körzetek fejlődjenek, a beruházások megvalósuljanak.

– Itt senkitől nem vesznek el semmit, mert mindent odaadunk, ami a törvény szerint jár. Azután megnézzük hogy áll a város számlája és remélhetőleg a többi, nem kötelező támogatást is megkapják az érintettek. – hangsúlyozta posztjában Mágori András.

Hozzátette: nem szabad oda eljutni, hogy hitelt vegyen fel a város, mert akkor felélik a jövőt, ahogyan a korábbi szocialista városvezetés tette annak idején, abban a helyzetben is csak úgy sikerült előrelépni, hogy a Fidesz kormány fizette ki Makó adósságát.