Hírek Makó

Néptánc is színesítette a makói Szivárvány Otthon farsangi műsorát

Télűzésre készült a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonának lakói és dolgozói: a farsangi programon versek is elhangzottak, de többek között néptánc is színesítette a műsort.

A karácsony és az idősek napja mellett a farsang is nagy szerepet kap az idősek otthonának életében, ilyenkor változatos programokkal készülnek a lakók számára. Nem volt ez másképp idén sem, hiszen a jeles alkalmon versek is elhangoztak, emellett egy jelenetet is előadtak, de a kórus is megörvendeztette a résztvevőket. Földeákról a Szárazér néptánc együttes, illetve Ferencszállásról egy nyugdíjas tánccsoport fellépése is emelte az ünnepi hangulatot. Délután ráadásul tombolasorsolásra is sor került, amelyet zenés mulatság követett, de a lakók farsangi fánkot is készítettek.

navigate_before
navigate_next

– Nagy várakozással és örömmel érkeztem ma ide, nagyon örültem a meghívásnak, hiszen már advent és karácsony alkalmával is itt lehettem ebben a szeretetteljes és meghitt közösségben, hiszen el kell mondanom, hogy az itt élők és gondozók hatalmas munkáját ezúton is meg szeretném köszönni – mondta el portálunknak Székely Ildikó önkormányzati képviselő, aki Botlik Anitával együtt részt vett a farsangi műsoron.