Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Makó is részt vesz az Utazás Kiállításon, elnapolták a költségvetés szavazását, nyertek a makói sakkozók. Ez történt tegnap.

Sikeres volt a Makói Természetbarát Sport Egyesület „Turista út a Maros-parton” című TESCO-pályázata, amelynek köszönhetően egy körülbelül 14 kilométeres turistaút valósulhat meg. Ehhez kapcsolódóan egy képzőművészeti felhívást is közzétettek, a Gyermek- és Ifjúsági Művészeti pályázatra beérkezett változatos és színes művekből kiállítás is nyílt a Hagymaházban.

A térség országgyűlési képviselője a testületi ülésen javaslatokat tett a költségvetéssel kapcsolatosan, ezek megtárgyalása miatt elhalasztotta a szavazást a testület, március 4-én ülnek újra össze. Ha gyanúsnak találja Mucsi Tamás köpönyegforgató alakítását, jól teszi, elmondjuk mi történik valójában.

Hat település képviseli a megyét a holnap kezdődő, budapesti Utazás kiállításon, amelynek a Hungexpo ad majd helyet. Az ország legnagyobb idegenforgalmi seregszemléjére a megyei önkormányzat rendezvénynaptárral és imázsfilmmel, valamint a turisztika megyei szereplőinek összefogásával készül.

A Csongrád megyei Sakk Csapatbajnokság újabb fordulója is bővelkedett izgalmakban a Duocor-Makói SVSE versenyzői számára, akik nagy küzdelmekben végül nyertek a szegediek ellen.

Telefonos fogadóórát tart Székely Ildikó. A hatos egyéni választókerület lakói ma 14 és 17 óra között kereshetik fel az önkormányzati képviselőt a választókörzetet érintő problémákkal kapcsolatban.