Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Rónai Dániellel beszélgettünk a Generációk Gondnokai sorozatunkban, teadélutánt tartott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportja, Gazdabált volt Apátfalván. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Generációk Gondnokai sorozatunkban a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, illetve a Honvéd programban tanító Rónai Dániellel beszélgettünk többek között arról, hogy mennyire nehéz vagy épp könnyű megfogni a komolyzenével a növendékeket, illetve arról is, hogy miért is fontos a „flow” élmény.

Karkas Mihály, a makói Givaudan Hungary Kft. gyárigazgatója és ügyvezetője vehette át a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara(CSMKIK) által alapított Csongrád Megye Gazdaságáért Díjat Nemesi Páltól, a gazdasági önkormányzat elnökétől a szervezet és az Enterprise Europe Network Szeged Üzleti Estjén, Szegeden.

Már ötödik alkalommal várta teadélutánra az érdeklődőket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportja. A jótékonysági alkalmon a helyi előadók mellett határon túli csoportok is bemutatkoztak.

A térség országgyűlési képviselője ismét részt vett az apátfalvi gazdabálon, amelyre ezúttal három makói képviselő is elkísérte. A politikus szoros együttműködést kért a környező településektől.