Sport Színes

Az egészségre is fókuszál a Glorius

A februárt a szerelem témája ihlette meg a Gloriusban; egy teltházas Valentin-hétvégét követően saját esküvő kiállítást rendeztek a minőség és egyediség jegyében. A tavasz első hónapját pedig testi-lelki megújulással kezdik majd; március 7-én egészségnapra várják az érdeklődőket.

– A szerelmesek ünnepén több meglepetéssel kedveskedtünk a pároknak. Az alkalomhoz illő pezsgős és csokis bekészítés mellett az ágyon rózsaszirmokból formált szív is várta a hozzánk érkezőket. Ezen felül a hölgyek egy ajándék sminket kaptak, aminek rendkívül örültek – tájékoztatott a Valentin-hétvégi akcióról a Glorius értékesítési vezetője. Jakab-Bereczky Edit Tünde elmondta, ezt követte a fotózási lehetőség a rózsafalnál, illetve egy tematikus vacsora elfogyasztása is. Utóbbiakra nem csak a szállóvendégeknek volt lehetőségük, hanem mindenkinek, aki az étterembe betért. Aki pedig vállalta, hogy az eseményen készült képet feltölti a szálloda facebook oldalára, egy nyereményjáték részese lehetett.

 A februári meglepetések sora a Grand Hotel Glorius 3. Esküvő Kiállításán folytatódott, ahol a hagyományok mellett a minőségé és az egyediségé volt a főszerep. A nagy nap minden részletével kapcsolatban kaphattak praktikus és igényes információkat, új ötleteket és különleges ajánlatokat az érdeklődők. A Grand Hotel Glorius igazgatója örömmel számolt be a menyegzős program sikeréről, amelyen rendezvényhelyszínként is bemutatkoztak. – A korábbi évekhez képest eddig már harminc százalékkal többen jelezték, hogy nálunk szeretnék az esküvőjüket illetve a lakodalmukat tartani és emellett fotózás céljából is egyre többen gondolnak ránk. Azt tapasztaljuk, egyre nagyobb az igény a magas színvonalú szolgáltatásokra, amelyeket képviselünk – hangsúlyozta Csábi Mihály.

A márciust a Glorius a testi-lelki megújulás jegyében kezdi; március 7-én, szombatra egészségnapot hirdettek meg. A programon hasznos tanácsokat kívánnak adni az egészség megőrzéséhez és az esetleges életmódváltáshoz is. Azok számára is érdekes lehet az esemény, akik a már meglévő tudásukat szeretnék a témában elmélyíteni. – Egy speciális eszköz segítségével testösszetétel elemzés történik, amelynek segítségével többek közt a testtömeg index, alapanyagcsere érték, testzsír- és testvíz-százalék, zsigeri zsír, csonttömeg is meghatározásra kerül és egy testalkat értékelés is lesz – avatott be a sales manager. Jakab-Bereczky Edit Tünde felhívta a figyelmet, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött; jelentkezni Hajdu Szilviánál lehet telefonon (+36303363512) vagy messenger üzenetben.