Kreatív ötletekkel, tanácsadással és bemutatókkal várták ma a látogatókat a Grand Hotel Glorius Vigadójába. A makói négycsillagos szálloda 2020-as menyegzős programjában a hagyományok mellett több újdonság is szerepelt.

Harmadik alkalommal szervezett Esküvő Kiállítást a Glorius; az egynaposra megálmodott eseményen ezúttal is személyre szabott ajánlatokkal várták az érdeklődőket, akiknek lehetőségük volt a szállodát és annak szolgáltatásait is megismerni. – Az idén is praktikus információkat akartunk nyújtani a házasulandóknak. Nagyon fontos szempont volt, hogy exkluzív környezetben, minőségi szolgáltatásokat kínáljunk a látogatóknak és emellett rendezvényhelyszínként is bemutatkozzunk – tájékoztatott Csábi Mihály.

 

A Grand Hotel Glorius igazgatója elmondta, a korábbi kiállítók közül többen most is meghívást kaptak. Közéjük tartozott a szegedi Gyöngy Szalon, amely egyedi ruháival tavaly is nagy sikert aratott. – Egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a nőies vonalak, a test-tüll, a szolid, letisztult csillogás és a kézzel készített csipkedíszítés – tudtuk meg Németh Gyöngyi tulajdonostól, aki ismét szemet gyönyörködtető kreációkkal mutatkozott be.

Más műfajban ugyan, de a különleges elképzelések nagy szerepet kapnak a makói Deluxe Tortaműhelynél is. – A mai alkalomra vendégváró desszertekkel és tortákkal készültünk, amelyeket meg is lehet kóstolni majd. Azt tapasztaljuk, a csokis-vaníliás ízvilág még mindig a legnépszerűbbek közé tartozik a süteményeknél. Igyekszünk minden desszertekre vonatkozó álmot valóra váltani, nincs lehetetlen számunkra – árulta el Nagy Edina tulajdonos. 

Hasonlóan bevállalós Kondász Edit is. –A közreműködésemmel egy nagyon szép, személyre szabott ceremóniát kap az ifjú pár, amelynek szövege csak róluk, az ő történetükről és elképzeléseikről szól. Folyamatban van egy felkérés, amelynél az esketést repülőből kiugrással tervezték meg – lepett meg a szertartásvezető.

 A Makói Mozaik csapata az Esküvő Kiállításon is bebizonyította, hogy mindenre tudnak egy jó megoldást kínálni. Dekorációk, kiegészítőik széles tárházából adtak ízelítőt és inspirálták további kreatív ötletekre a standjukhoz folyamatosan érkezőket. 

A nagy nap lebonyolításában is praktikus segítséget nyújt Hódi Lilla vállalkozása. – Teljes körűen vállaljuk a kicsik felügyeletét esküvőkön, gyermekbarát cégek rendezvényein, zsúrokon. Életkornak megfelelő játékokkal, kreatív foglalkozásokkal, csillámtetoválással készülünk számukra – avatott be a Nana kreatív gyereksarok vezetője.

Nagy népszerűségnek örvendett a kiállításon a karikagyűrűk standja. – Nagyjából 1500 modellünk van, amelyből választani lehet, de aki nem találja meg köztük álmai gyűrűjét, az oldalunkon található program segítségével megtervezheti, és mi elkészítjük. Kifogástalan minőséget, stílust és egyediséget kínálunk – emelte ki Varga László az onlinekarikagyuruk.hu családi vállalkozásról.

Először járt a makói Esküvő Kiállításon Bodnár Dalma és igen pozitív véleményt fogalmazott meg. – Nagyon szépek voltak a bemutatók, fátylat is próbálhattam. Finom süteményeket kóstoltunk és a gyűrűkkel kapcsolatban is hasznos információkat kaptam. Szerintem ez egy mindenki számára érdekes program – vélekedett a barátnőjével érkezett fiatal. Véleményét biztosan osztotta az a szerencsés hölgy is, akit menyasszonnyá varázsoltak a helyszínen a jelenlévő kiállítók közreműködésével.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest