Vándorkiállítás nyílt Makón, újabb részletek derültek ki a 16 évvel ezelőtti kettős gyilkosság elkövetőjének letartóztatásáról, továbbra is jól menetelnek a makói sakkozók. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Az Espersit-házban nyílt meg a „Herman Lipót művészasztalai – hommage à Lechner Ödön és Szinyei Merse Pál” címet viselő vándorkiállítás péntek délelőtt, ahol a megnyitót követően a résztvevők a Herman Lipót ecsetje nyomában című filmet is megtekinthették.

Tovább menetelnek a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának versenyzői a nemzeti csapatbajnokság I. és II. osztályában is. A cél továbbra is a minél jobb szereplés.

A Makón és Csongrád megye területén élet és vagyon elleni, erőszakos bűncselekményeket elkövetők ujjlenyomatainak tüzetes átvizsgálása során sikerült azonosítani a 16 évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság elkövetőjét – mondta a rendőrség főosztályvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Új képeket osztott meg Lázár János a Ménesbirtokon folyamatban lévő építkezésekről, azt is jelezte, ha elkészül, mindenkit várnak Magyarország legszebb és lassan legmodernebb birtokára.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest