Február végéig kiküldik az új Makó Kártyákat, több módosítást is kér Czirbus Gábor a költségvetés kapcsán, Makón működik a kistelepülések hétvégi fogászati ügyelete – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az új kártyák gyártása folyamatban van, 2020. február végéig minden kártyatulajdonos, aki adatot egyeztetett, postai úton kapja meg – tájékoztatott közösségi oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Több módosítást is kér Czirbus Gábor a költségvetés kapcsán: az alpolgármester azt szeretné, ha a költségvetési tételek részletesebben ki lennének fejtve, illetve felemelnék a sporttámogatásokra fordítható keretet.

A múlt hétvége óta a Makói Kistérség Többcélú Társulása a makói Hollósy Kornélia utca 2/a. szám alatt működteti a hétvégeken és ünnepnapokon működő fogászati ügyeletet az ambrózfalviak, a csanádalbertiek, a ferencszállásiak, a Klárafalván, Magyarcsanádon, Nagylakon, Nagyéren, Pitvaroson, Királyhegyesen és a Makón élők számára.

Új gyanúsított egy 2004-es makói gyilkosságban: a Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta a 16 évvel ezelőtt elkövetett makói kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását.

Lebontják az óföldeáki hidroglóbuszt: az internetes átjátszó állomást már áttelepítették róla az idősek otthonára, a jó víz majd Földeákról érkezik a faluba.

Lázár János Lőrincz Tiborral egyeztetett a település turisztikai elképzeléseiről, továbbá a mezőhegyesi fejlesztésekről is beszélgettek – derül ki a politikus közösségi oldalán megosztott bejegyzésből. Térségünk országgyűlési képviselője a tram-train beruházásról, a nemzeti konzultáció kérdéseiről, valamint az önkormányzati és az időközi választások tanulságairól is beszélt egy rádióműsorban. Kiemelte: egy helyi közösség csak akkor lehet sikeres, ha a település érdekében a közös nevezőt keresik, nem azt, ami elválaszt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest