Hírek

Jó reggelt, Makó!

Oktatási szakmai fórumot tartottak Makón, javában épül a Páger Mozi és Rendezvényház, célba ért a makói Bamako-rally csapat. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

A művelődési házat, a Návay László-kúriát, a ravatalozót, a szolgálati lakást és a tűzoltó szertárat is felújítanák Óföldeákon. Az utóbbi szociális bérlakásként működhetne. Itt a kistelepülés 2024-ig tartó programja.

A falufejlesztést mutatja be az elkészült Királyhegyes naptár, amelyet idén is valamennyi háztartásba eljuttatták. Az önkormányzat által kiadott naptár képein az előző esztendő legfontosabb fejlesztéseket és eseményeket örökítették meg.

Megérkezett Sierra Leone fővárosába, Freetownba a makói Banako-rally csapat, amelyről közösségi oldalukon számoltak be.

Javában épül a Páger Mozi és Rendezvényház. Évek óta kihasználatlanul állt a belvárosi épület, amelyet több ütemben szeretne felújítani a városvezetés. Ennek első részének már több mint fele elkészült.

– Magyarország versenyképességének egyik legfontosabb feltétele a minőségi oktatás. A kérdés persze az, hogy milyen is a jó közoktatás. – fűzte hozzá Lázár János a Nemzeti Pedagógus Kar Csongrád Megyei Szakmai Fórumáról feltöltött posztjához a közösségi oldalán. Az egyeztetésen Farkas Éva Erzsébet is részt vett, aki szintén beszámolt róla Facebook-oldalán.