Már harmadik alkalommal rendezi meg saját esküvő kiállítását a Grand Hotel Glorius. Február 22-én a makói négycsillagos szálloda Vigadójában a nagy nappal kapcsolatos összes információval, kiállítókkal és személyes konzultációval várják az érdeklődőket. A résztvevők közül egy szerencsés kiválasztottat menyasszonnyá is varázsolnak majd a helyszínen.

A Grand Hotel Glorius először 2017-ben szervezett esküvő kiállítást, amely azóta szép hagyománnyá vált.  – Arra törekszünk, hogy hasznos tanácsokkal szolgáljunk a házasulandóknak, de emellett megmutassuk mindazon lehetőségeket is, amelyet a lebonyolítás helyszíneként nyújtani tudunk, nem csupán a nagy napon, de lánykérések, legénybúcsúk, házassági évfordulók és fotózások esetében is – avatott be Csábi Mihály. A Glorius igazgatója elmondta, folyamatosan növekszik a náluk tartott ceremóniák száma, az idén eddig már harminc százalékkal többen jelezték e szándékukat, mint tavaly. – Természetesen még vannak szabad időpontjaink, de örömmel tapasztaljuk, hogy a színvonalas szolgáltatásaink, illetve különleges, exkluzív helyszíneink iránt egyre nagyobb igény mutatkozik – összegzett a szállodavezető.

A Gloriusban és annak Vigadójában valóban minden adott ahhoz, hogy az ifjú pár valóra váltsa álmait, és egyedi miliőben kerülhessen sor egyházi és polgári szertartásokra. Minderről most bárki személyesen is meggyőződhet a 3. Esküvő Kiállításon, ahol ezúttal is ceremóniamester, szertartásvezető, menyasszonyi ruha- és öltönyszalon, zenekar, tortaműhely, rendezvényszervíz, dekoros, fényképész, sminkes, virágkötő és utazásközvetítő áll majd rendelkezésre. Emellett tippekkel szolgálnak többek között az ünnepi menüsor és a díszítés megtervezésével kapcsolatban is. – Teljes képet szeretnénk adni és a szervezés minden részletében segítséget nyújtani. Új elemként, az idén karikagyűrűket és kreatív gyermeksarkot is ajánlunk a vendégeknek, illetve újragondoltuk az arák ruháinak bemutatását is. Egy szerencsés látogató hölgyet a helyszínen menyasszonnyá varázsolunk majd – árulta el Jakab-Bereczky Edit Tünde sales manager.

A Grand Hotel Glorius 3. Esküvő Kiállítása szeretettel vár minden érdeklődőt 2020. február 22-én, szombaton 10 órától a Vigadóban. Az élményekben gazdag napot Bálint K. Gergő ceremóniamester nyitja meg, 13 órakor a Deluxe tortaműhely tart süteménykóstolót, 15 órakor a menyasszony átváltoztatásra kerül sor, majd 17 órakor Kondász Edit esküvőszervező ad hasznos tanácsokat a témában. A rendezvény ingyenesen látogatható.

(Borítókép a II. Esküvő Kiállításon készült a Vigadóban. Forrás: makohirado.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest