Több mint egymillió forint gyűlt össze a jótékonysági gálaesten, sikeres évet zárt a makói Szirbik Miklós Egyesület 2019-ben, Lázár János is gratulált a MOL-Pick Szeged győzelméhez – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Mintegy 1,3 millió forint gyűlt össze szombat este a jótékonysági gálaesten a földeáki Mikáczó család részére, amelyen a Forgatós Táncegyüttes, az Írisz Táncklub és a VargaBalett Táncműhely állt színpadra. A nemes kezdeményezéshez többek között vállalkozások és magánszemélyek is csatlakoztak.

Sikeres évet zárt a makói Szirbik Miklós Egyesület 2019-ben: az egyesület február 13-án tartotta közgyűlését, amelyen a 2019-es esztendőt zárták le. A beszámolók alapján megállapítható, hogy eredményes évet hagyott maga mögött a 40 tagot számláló civil szervezet.

Fantasztikus meccs, fantasztikus győzelem – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője, aki részt is vett a vasárnapi mérkőzésen, ahol a MOL-Pick Szeged 32-29-re győzött a francia Paris Saint-Germain ellen, a Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában.

Magyarország mindenek előtt – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Várkert Bazárban tartott évértékelő beszédében, amelyben egyebek mellett arról is beszélt: a kormány klímavédelmi akciótervet fogadott el, 2020 és 2021 pedig az országépítés folytatása lesz.

A héten is sok lesz a napsütés, de olykor esőre, a hegyekben hózáporra is készülni kell. Emellett ismét többször lesz erős, néhol viharos a szél – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

A Makó Híradón minden héten több mint száz hírről tájékoztatjuk az olvasóinkat, mostantól vasárnaponként abban is segítünk, hogy ne maradjon le a legfontosabb és legérdekesebb témákról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest