Makó Programok

Valentin-nap hétvégéjén is számos program várja a makóiakat

Számos program várja most hétvégén Makón azokat, akik kikapcsolódni vagy épp szórakozni vágynak: a párok többek között táncbemutatón és oktatáson is részt vehetnek, de Kőhalmi Zoltán is fellép a városban, továbbá egy nagyon különleges kiállítás tárlatvezetésére is ellátogathatnak a képzőművészet iránt érdeklődők.

A szerelmesek ünnepe alkalmából Valentin hétvégét hirdetett a Hagymatikum, ahol péntektől vasárnapig páros masszázsokkal és Valentin tematikájú szauna szeánszokkal készülnek a pároknak, akik szombaton 18 órától a Dolce Dance táncbemutatóján és táncoktatásán is részt vehetnek, ha pedig megörökítenék a pillanatot, egy Párizs romantikája nevet viselő fotósarok is kialakításra kerül a fürdőben.

A Burger Paradise nyereményjátékkal készül pénteken, továbbá házhoz szállítás esetén minden harmadik megrendelőjüknek visz a futár egy ajándék csokoládé desszertet, amennyiben legalább két ételt rendel valaki.

Ma este a nevetésé a főszerep Makón, hiszen Kőhalmi Zoltán fellép a Hagymaház színpadán 19 órakor, a „Történjen bármi” című önálló estjével.

A kisgyermekes családok sem maradnak programok nélkül a hétvégén, hiszen szombaton a Hagymaház családi délelőttjén farsangi álarckészítés, fánkkóstolás és ingyenes filmvetítés is várja az érdeklődőket.

Szintén délelőtt a múzeum különleges, Aba-Novák kiállítását is megtekinthetik az érdeklődők egy tárlatvezetés keretében. Szabó Antal kurátor 10 órától, illetve 11:30-tól vezeti be az érdeklődőket a Picasso által „őrült zseninek” tartott művész életébe és művészetébe.

Ezen a napon egy jótékonysági gálaestre is sor kerül, amelyen közreműködik a Forgatós Táncegyüttes, az IRISZ Táncklub és a VargaBalett Táncműhely, az est teljes jegybevétele pedig a földeáki Mikáczó családnak kerül felajánlásra.

Makó egyetlen, hamisíthatatlan Házibuli sorozata is folytatódik a HelloMi-ben, ahol DJ Vader gondoskodik majd a hangulatról.

Vasárnap bár felhős idő várható, a hőmérséklet 10 fok körül alakul, így érdemes lehet tenni egy sétát is a Maros-parton, bár a Lombkorona sétány jelenleg még zárva tart, és csak májusban nyitja meg újra kapuit.