Kiemelt hírek Térség

Ötletládákat helyeznek el a Ménesbirtokon

Az állami vállalat arra szeretné ösztönözni a dolgozókat, hogy elmondják a véleményüket, ötleteiket. Minden telephelyre helyeznek ki az ötletládákból, névvel és névtelenül is lehet javasolni, a kiemelkedő ötleteket pénzjutalommal is díjazzák.

– A Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. menedzsmentje fontosnak tartja, hogy megteremtse a munkavállalók számára a véleménynyilvánítás lehetőségét. Arra szeretnénk ösztönözni a dolgozóinkat, hogy megnyíljanak és elmondják a véleményüket, ötleteiket, akár a közösségre vonatkozóan, esetlegesen a vállalati szokások és kultúra, a munkahelyi komfort, valamint az innovatív fejlesztések területén. – tette közzé az állami vállalat a közösségi oldalán.

A posztból az is kiderül, hogy az igazán kiemelkedő ötleteket pénzjutalommal díjazza a menedzsment, amely nettó 20.000 forintot jelent ötletenként, annak a munkavállalónak, aki névvel vállalja javaslatát. Az a munkavállaló, aki név nélkül nyújt be újító javaslatot, természetbeni juttatásban részesül méghozzá úgy, hogy a részlege egy üdítőitalokból, kávéból álló csomagot fog kapni, ugyanilyen értékben.