Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója „Párkapcsolatból szövetség” címmel tart előadást városunkban a Házasság hete programsorozat részeként. 2020. február 11-én, kedden, 17 órára várják az érdeklődőket a Korona Szálló dísztermébe.

Makón szép hagyomány, hogy a családok ügyét és az elköteleződés fontosságát középpontjába állító Házasság hete nemzetközi programsorozatba bekapcsolódik. A korábbi években a téma előadóiként köszönthettük a településen többek között Bíró László tábori püspököt, Böjte Csaba atyát, Levente Pétert és Döbrentey Ildikót is. Minden esztendőben egy ismert házaspár vállalja, hogy az országos kampány képviselői lesznek, ők 2020-ban Semsei Rudolf üzletember és felesége, Dobay Eszter. Nekik köszönhető a rendezvény szellemiségét jelképező „Csapatjáték szerelemmel” mottó is. – A Házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét – olvasható a 4 kontinens 21 országát felölelő program hivatalos honlapján, a hazassaghete.hu-n.

A házasság, a család ügye iránti elköteleződést az idén Bedő Imre kelti életre Makón, aki a Férfiak Klubjának alapítója. Az alkalom a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének helyi csoportja, a makói önkormányzat és a Házas Hétvége közösség támogatásával valósul meg. – Régóta követem Bedő Imre munkásságát. Számomra ő egy hiteles ember, aki a legfontosabb témákról, a párkapcsolatról és a házasságról teljesen hétköznapi módon szól; de egészen különleges, férfias szemszögből– tájékoztatott Biró István atya. A KÉSZ helyi csoportjának titkára azért is nagyon lényegesnek tartja a témát, mert csak akkor élhetünk teljes életet, ha jó döntéseket tudunk hozni ezeken a területeken.

A rendezvény ingyenes, amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Lehetőség lesz az előadó könyveinek megvásárlására is a helyszínen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest