Megkezdődött a Maros-parti erdőterület rendbe tétele, Bárdi Andreával beszélgettünk a Generációk gondnokaiban, jégkorong meccsen szurkolt a Marosi Pengéknek Czirbus Gábor – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Mintegy fél éves előkészítés után a levezető út és a Lombkorona-sétány környezete is megújul, ezzel egy nagyon régi problémát orvosol a városvezetés, tájékoztatta portálunkat Székely Ildikó.

Vasárnap a Generációk gondnokai interjúsorozatunk keretein belül Bárdi Andrea művésztanárral beszélgettünk többek között arról, honnan is ered a képzőművészet iránti érdeklődése, illetve hogy mit adhat a gyerekeknek az alkotás, de ezek mellett fafaragásairól is mesélt portálunknak.

Jégkorong meccsen szurkolt a Marosi Pengéknek Czirbus Gábor: az alpolgármester a közösségi oldalán osztott meg képeket a jégpályán tartott tornáról, mint írta, nagyon örül, hogy Makón újabb sportág sikeres.

Jár az énidő? Önzés vagy teljesen emberi igény? S ha az utóbbi, akkor sokaknak ez miért fura? – tette fel a kérdést Szekeres Anna blogbejegyzésében.

A Makó Híradón minden héten több mint száz hírről tájékoztatjuk az olvasóinkat, mostantól vasárnaponként abban is segítünk, hogy ne maradjon le a legfontosabb és legérdekesebb témákról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest