Három osztály összesen ötvennyolc diákja viseli mostantól a szalagot, amelyet a Hagymaházban tűztek fel szombat este.

Mint Horváth Zoltán portálunknak elmondta, minden évben azt kérdezik, hogy hány diák végzett hány szakmában, de véleménye szerint a minőségről kevés szó esik, amelyről pedig beszélni kell.

Galéria

– Makó és környékén Európa legjobb termőföldjei vannak, a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium az egyik legjobb mezőgazdasági iskola az országban, és hosszú-hosszú évek óta mindig a minőségi oktatásra törekszünk, minőségi oktatás keretében szeretnénk azokat a tanulókat kibocsátani, akik megállják majd helyüket a mezőgazdasági világban, akár vállalkozóként, akár munkavállalóként. Ők lesznek azok, akik az asztalunkra teszik azokat a minőségi élelmiszereket, amelyet a magyar mezőgazdaság elő tud állítani – emelte ki az igazgató, aki továbbá rámutatott: a diákok egyéniségek, egyenként külön-külön lehetne róluk beszélni, hiszen mindegyikőjük más-más tudással, tudásszinttel kerül ki az intézményből, és mindannyiuk a mezőgazdasági örökség részeként fogja majd továbbvinni a hagyományokat. Mint elárulta, nagyon reméli, hogy a modern mezőgazdasági ismereteket is sikerült hozzátenni az iskola részéről – ennek kapcsán továbbá érdeklődésünkre elmondta, hamarosan egy modern traktor is érkezik hozzájuk, de többek között egy intelligens üvegházat is szeretnének kialakítani.

Galéria

A szalagtűzést megelőzően műsorral is készültek a megjelenteknek, de számos jókívánság és intelem is elhangzott mind az iskolában maradók, mind a búcsúzók részéről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest