Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A térség országgyűlési képviselője is részt vett a JAG gombavatóján, a Makói Királyteam Kick-Box Akadémia megkezdte a versenyszezont, makói fejlesztések, gyertyaszentelés. Ez történt tegnap.

A 2020-as kick-box versenyszezont a Makói Királyteam Kick-Box Akadémia Olaszországban, Coneglianóban kezdte a Golden Glove versenyen, ahol tizenhét ország, 112 egyesület 1485 versenyzője lépett tatamira.

– Kívánom a diákoknak, hogy legyen sikeres az érettségi, a felvételi, a továbbtanulás és az előttük álló sok esztendő – írja közösségi oldalán a térség országgyűlési képviselője a JAG gombavatójáról, amelyen ő is részt vett.

A Csongrád Megyei Közgyűlés elnökével egyeztetett Farkas Éva Erzsébet a héten, amely után vele, és Mágori András megyei önkormányzati képviselővel közösen a Területi Operatív Programban megvalósuló makói beruházásokról is tájékoztatást adtak, így a kerékpárút és az ipari park fejlesztéséről is.

Jézus templomi bemutatására és a megszentelt életekre emlékeznek a katolikusok február első hétvégéjén. Az előesti szentmisére Makón a Kálvária-kápolnában került sor, amelyen az ősi hagyományoknak megfelelően, gyertyát is szenteltek.