Hírek Színes Térség

Nagy sikert aratott az apátfalvi újévi koncert

A Makói Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara, ahogy tavaly, így az idén is remek programmal készült.

Nem újévkor, de újévi koncerttel örvendeztette meg az apátfalvi közönséget a Makói Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekara vasárnap délután a Faluházban. A helyi önkormányzat szervezte koncerten köszöntőt mondó Kiszely Jánosné alpolgármester a hétfő délutáni testületi ülésen is nagy élménynek nevezte a hangversenyt, s tolmácsolta Csikota József karnagy köszönetét, s azt, hogy a karnagy, aki Apátfalva díszpolgára, felajánlotta, hogy zenekara – egyeztetve a Mátó Mátyás vezette Borbély András Banddel – szívesen közreműködik, lép fel a jövőben is az apátfalvi rendezvényeken.

navigate_before
navigate_next

Fotó: Apátfalvi Faluház

Az újévi koncert közönsége nem csak a felcsendülő műveknek örülhetett, hanem azoknak az apátfalvi fiataloknak a játékában is, akik legalább a harmadát teszik ki a Makói Magán Zeneiskola Koncert Fúvószenekarának.

A hangversenyt a közönség tapssal, az önkormányzat vezetői, azaz Szekeres Ferenc polgármester és Kiszely Jánosné alpolgármester csokrokkal köszönték meg. Az ünneplésüket a zenekar tagjai hangszereik magasba emelésével viszonozták.