A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a bíróság letartóztatásba helyezte azt a férfit, aki a múlt héten életveszélyes sérüléseket okozott élettársának.

A megalapozott gyanú szerint a Szeged környéki faluban élő férfi idén január 19-én, a közösen használt házukban, nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott élettársával együtt. A férfi az alkohol hatására agresszívvé vált és eddig nem tisztázott okból a hálószobában bántalmazni kezdte a sértettet, akit falnak lökött, majd egy széklábbal test szerte több alkalommal megütött. A bántalmazás után a sértett az udvarra ment, ahol összeesett. A gyanúsított egy idő elteltével utánament, majd bevitte és az ágyra fektette, azonban ittasságából adódóan elaludt. Amikor felébredt, látva a sértett állapotát, részére mentőt hivatott.

Az életveszélyes állapotban levő, test szerte többszörös sérüléseket, töréseket szenvedő sértettet kórházba szállították, gyógykezelését megkezdték.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, az eljárás meghiúsításának veszélye, továbbá a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.
A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a letartóztatást.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest