Szombat este a Korona emeleti díszterme adott helyszínt a Bartók iskola báljának, amelyen több mint százhetvenen vettek részt.

Mint Borkáné Dudás Mónika portálunknak elmondta, hetedik éve rendezi meg az iskola alapítványa a bált, amelynek kettős célja van, hiszen a jótékonyságra sarkalás mellett a nyolcadikosok első báljukon vehetnek részt és bemutathatják mindazt, amit az elmúlt két évben a társastáncon tanultak.

– Az idei évben kiállítóparavánokra gyűjtünk, szeretnénk egy kicsit növelni a számukat, illetve megújítani, hiszen rengeteg képzőművészeti kiállításunk van, ahol szükségünk van ezekre a paravánokra, másrészt pedig a gyerekek munkái, amik készülnek a képzőművészeti órákon, ezen kerülnek kiállításra, hogy a szülők megnézhessék az aulában – fogalmazott az intézményvezető, akitől megtudtuk, 173 vendéget vártak a jeles eseményre, ahol a Drummer Hands és az iskola kamarakórusa is fellépett.

Galéria

Borkáné Dudás Mónika érdeklődésünkre továbbá elmondta, a tanév most következő, második felében azokra a versenyekre kerül sor, amelynek selejtezői az első félévben voltak, a nyolcadikosok pedig egy nagy döntés előtt állnak, hogy hol tanuljanak tovább. Február végén gálát szerveznek, de a kórusuk egy minősítő koncerten is részt vesz majd többek között.

A bálon részt vett Csermák Szilvia és Mágori András önkormányzati képviselő is, akiknek gyermekeik is ebbe az iskolába járnak. Mágori András portálunknak elmondta, visszatérő vendég a bálon, bár az utóbbi két évben nem vett részt, de úgy látja, még szebben szervezett és jobb lett a rendezvény, az iskola pedig egy nagyszerű, gyermekközpontú, családbarát intézmény véleménye szerint, így mindenki számára ajánlja. Csermák Szilvia is örömmel látogatott el a jeles eseményre, és mint elárulta, mint mindig, most is nagyon színvonalas volt a műsor, továbbá kiemelte a művészeti oktatás fontosságát is, amelyet kis korban el kell kezdeni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest