Makó Színes

Az idén is a vendég lesz az első a Gloriusban

Eredményes évet zárt a makói Grand Hotel Glorius és már tele van tervekkel 2020-ra is. A négycsillagos szálloda az idei esztendőben is magasra teszi a mércét.

Fél évtizede nyitotta meg kapuit Makó központjában a Grand Hotel Glorius, amelyet gyorsan a szívükbe zártak a vendégek is. – Örömmel számolhatok be arról, hogy az eltelt időszakban folyamatosan fejlődött a szállodánk, amelynek eredményeként 2019 a legsikeresebb évünk volt. Úgy gondolom, beérett az a marketingstratégia és a sok energia, amelyet a Glorius ismertté tételébe fektettünk. A turizmus fejlesztése városi irányvonalának köszönhetően pedig mostanra magát a desztinációt kell elsősorban népszerűsíteni és nem a terméket. Emellett kiváló az együttműködésünk a Hagymatikummal és a többi makói vendéglátóhellyel, ami közösen tesz hatékonnyá mindannyiunkat – értékelt Csábi Mihály. A négycsillagos szálloda igazgatója szerint a fentiek egyik bizonyítéka, hogy olyan időszakokban is emelkedett már a kihasználtságuk, amikor nincsenek kiemelt programok és időszakok.

Emellett egyre népszerűbbek az általuk szervezett események is, tette hozzá Jakab-Bereczky Edit Tünde. A sales manager példaként hozta fel a legutóbbi szilveszteri mulatságot, amelyből kettőt is rendeztek, egyet a szállóvendégeknek, a másikat pedig a Vigadóban a makóiaknak és a távolabbról érkezőknek. – Mindkettő remekül sikerült és a jövőben is hangsúlyt fektetünk arra, hogy a városban és a szűkebb régióban élők is magukénak érezzék a szállodát. Február 22-én pedig már harmadik alkalommal kerül sor esküvő kiállításunkra, amellyel szép hagyományt tudtunk teremteni – tudtuk meg az értékesítési vezetőtől, aki elmondta, a program egy kiváló lehetőség arra is, hogy a látogatók felfedezzék a Gloriust céges és családi rendezvények, legény- és lánybúcsúk, házassági évfordulók, baráti programok lehetséges helyszíneként is. Igény mutatkozott az eltelt időszakban a szabadidő tartalmas eltöltésében új és eredeti ötletek megvalósítására is, amelyek a jövőben folytatódnak; ilyen volt a szabadulószoba és a kültéri nyomozós játék megvalósítása a szálloda bevonásával.

Az összegzés és a tervek mellett szó esett arról is, ami állandó és kiemelten fontos a hotel csapata számára: maga a vendég. – A visszajelzéseiket rendkívül fontosnak tartjuk, most és a jövőben is igyekszünk a megszokott magas színvonalú szolgáltatást nyújtani a hozzánk érkezőknek – biztosított az igazgató.