Hírek Makó Támogatott tartalom Térség

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Elkezdődött az ökumenikus imahét, nyilvános főpróbát tartott a királyhegyesi a Csurgó Hagyományőrző Néptáncegyüttes, Generációk gondnokai interjúsorozatunkban ezúttal Varga Norbertet faggattuk. Ez történt tegnap Makón és a térségben.

Ezen a héten a Makói Teátrum művészeti vezetőjével és a Honvéd program drámapedagógia tanárával, Varga Norberttel beszélgettünk a Generációk gondnokai interjúsorozatunk keretein belül többek között arról, honnan is jött számára a színészet szeretete, és hogy mit is adhat a drámapedagógia a gyerekeknek.

Nyilvános főpróbáját tartott a királyhegyesi művelődési házban a Csurgó Hagyományőrző Néptáncegyüttes. A Gömöri Krisztián szerkesztette és rendezte: Hagyomány című műsora hatalmas sikert aratott a helyi közönség előtt. Az együttes egy hét múlva ezzel lép a Nemzeti Színház színpadára.

Január 19. és 25. között, minden este más felekezet közösségei várják közös imádságra a híveket Makón. A keresztények egységéért folytatott eseménysorozat első házigazdája hagyományosan a baptista közösség volt, az idei téma pedig Pál apostol tengeri útja.