Hírek Makó Színes

Ezer darab süteménnyel, igazi karibi hangulatban ünnepelte születésnapját a Hagymatikum

Igazi nyári hangulatot varázsolt a Hagymatikum a nyolcadik születésnapján, amelyen „sütemény-torony”, hawaii táncosok és többek között az UFO együttes is várta az ünnepelni vágyókat.

– Nagyon fontos, hogy nemcsak magának a napnak és annak örülhetünk, hogy vagyunk és létezünk, hanem most már egy másik örömforrás is előkerült, hogy gazdaságosan üzemelünk, és most már mondhatjuk azt, hogy bebizonyosodott az a tény vagy gondolat, hogy Makón a hagymát esetleg a turizmusra cseréljük, az működőképes projekt, és én ebbe még sokkal több fantáziát is látok – mondta el portálunknak Gergely Gábor a fürdő születésnapján. Az igazgató a tavalyi év kapcsán kiemelte: olyan dolgok történtek 2019-ben, amelyekre nem gondolt volna, hogy képes rá a csapat, az épület vagy épp a konyha, így felülmúlták a várakozásokat, az idei év pedig talán még bátrabb is lehet véleménye szerint, hiszen fejlesztés előtt állnak, amely idén elkezdődik.

navigate_before
navigate_next

Galéria

Mint Gergely Gábor felidézte, 2019-ben a vendégeknek köszönhetően Az Év Regionális Fürdője lett a Hagymatikum, de karácsonyi ajándékként a Turizmus Legszebb Karácsonyfája díjat is megkapták, továbbá a gyógyászat kapcsán is sikerült kicsit megelőzni a korukat, amellyel Európában utazási irodák előtt adtak minősítést is magukról. Mint rámutatott: 2019-ben közel ötszázezer vendége volt a fürdőnek, a forgalom pedig átlépte az egymilliárd forintot.

A fürdő igazgatója továbbá elárulta, a nyolcadik születésnapon pedig karibi hangulatot szerettek volna teremteni, hiszen azt szeretnék sugallni, hogy a Hagymatikum egy négyévszakos fürdő, ahol mindig 38 fok van. A jeles ünnepen ezer darab pohárkrémmel lepték meg a vendégeket, továbbá bábelőadás, hawaii táncosok, koktél-show és számos más program, többek között az UFO együttes koncertje is gondoskodott a hangulatról.