Belföld Hírek

A momentumos EP-képviselők teljesítménye egy GIF-ben

Az elmúlt napokban igazán kitettek magukért a liberális Momentum Mozgalom EP-képviselői. Amellett, hogy a saját hazájukat árulták és Magyarország megbüntetését követelték, még pár grimaszt is elsütöttek. Ez aztán a politikai teljesítmény.

Az elmúlt pár nap az Európai Parlament hisztériájáról szólt, hiszen az EP még mindig képtelen megemészteni a magyar álláspontot a bevándorlás kérdésében. A politikai boszorkányüldözéssé fajuló vitában a magyar ellenzék képviselői is kivették a részüket, bár nekik igencsak érdekes a felfogásuk arról, hogy mit is lehet politikai munkának, teljesítménynek nevezni. Ugyanis a magyar emberek érdekeivel szembemenő nyegle, gőgös és trágár gyűlölködés nemigazán nevezhető annak. Nem csinál mást az ellenzék az Európai Parlamentben sem: a magyar emberek érdekei ellen politizálnak, és Magyarországot büntetnék azért, mert irigységből fakadóan gyűlölik a magyar kormányt.

 

 

 

Cseh Katalin momentumos képviselő például Magyarország megbüntetését követelte a horvát soros elnökségtől a keddi strasbourgi plenáris ülésen, valamint a hetes cikkely szerinti eljárás folytatását kérte Magyarországgal szemben. 

A 7. cikkely szerinti eljárás olyan szankciókat indíthat el egy tagállammal szemben, ami akár az ország szavazati jogának felfüggesztéséhez is vezethet a Tanácsban. 

 

 

Szerdán és csütörtökön a momentumos képviselők nyegle kötekedéssel, grimaszolással folytatták a „munkát”, amit valljuk be még az Európai Parlamentben sem díjaznak igazán, hiszen egészen szimplán bunkóság. Bár lehet, hogy Cseh Katalin és Donáth Anna úgy gondolják, hogy az artikulálatlan hőbörgés „szexi” és „trendi”, esetleg „fiatalos” abban azért megegyezhetünk, hogy semmiképpen sem intelligens tevékenység. A momentumos kisasszonyok valamit nagyon benéztek, ugyanis a hőbörgés önmagában nem nevezhető munkának sem. Képzeljük el mi lenne, ha momentumos hölgyemények esetleg a magyar parlamentben ülnének és Tordai Bencét vagy Hadházy Ákost kapnák játszópajtásnak…