Hírek

Imádják a házasodni vágyók is a Gloriust

Sikeres volt a szegedi Menyegző Esküvői Kiállításon a Glorius bemutatkozása; sokan érdeklődtek a makói hotel által kínált szolgáltatások iránt. A négycsillagos szálloda február 22-én rendezi saját programját a témában.

Az elmúlt évben 5. születésnapját ünneplő Grand Hotel Glorius igazi álomhelyszínként mutatkozott be Szeged és a Dél-Alföldi régió legnagyobb esküvői rendezvényén. A 15. alkalommal megrendezett Menyegző Esküvői Kiállításon saját standdal és hasznos információkkal várták a makói szálloda képviselői a házasulandókat.  – Arra törekedtünk, hogy megmutassuk mindazon lehetőségeket, amelyet nyújtani tudunk, nem csupán a nagy nap helyszíneként, de lánykérések, legénybúcsúk, házassági évfordulók és fotózások helyszíneként is – avatott be Csábi Mihály. A Glorius igazgatója elmondta, folyamatosan növekszik a náluk tartott ceremóniák száma, köszönhetően az általuk nyújtott színvonalas szolgáltatásoknak, illetve annak, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a különleges, exkluzív helyszínek iránt, amelyeket biztosítani tudnak.  

navigate_before
navigate_next

A Gloriusban és annak Vigadójában minden adott ahhoz, hogy az ifjú pár valóra váltsa álmait, és egyedi miliőben kerülhessen sor egyházi és polgári szertartásokra.  A szabadtéri esküvő élményt a mediterrán hangulatú Vigadó tér biztosítja vízeséssel és csipetnyi toszkán hangulattal, amely mellett, igény szerint a lakodalom és a szállás biztosítását is vállalja a szálloda. Az előkészületekben a távolság sem jelent akadályt, a Glorius profi esküvőszervezői csapattal segíti a szervezést, így akár az ország távolabbi pontjairól is dönthetnek a makói helyszín mellett. – Azok is bátran felkereshetnek bennünket, akik csupán ünnepi fotókat akarnak a szállodában készíteni. A feltételek egyeztetése után erre is van lehetőség, csakúgy, mint más családi és céges rendezvények lebonyolítására is. Igyekszünk magas színvonalon és minőségben, de elérhető árakon megvalósítani az elképzeléseket – tudtuk meg Jakab-Bereczky Edit Tündétől.

A sales manager és a szálloda igazgatója felhívták a figyelmet hagyományos, saját menyegzői rendezvényükre, amelyet ezúttal február 22-én tartanak. A Grand Hotel Glorius 3. Esküvő Kiállítása idén is személyes konzultációval és bemutatókkal várja az érdeklődőket, akiknek lehetőségük lesz a négycsillagos szálloda és a benne rejlő lehetőségek felfedezésére is.