Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Profi jégkorongozók mutatták be sportágukat a makói gyerekeknek, 44 milliós pályázat indult Nagyéren, online fogadóóra lesz a Makó Híradón – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Makóra érkezett a Maros Télisport Egyesület szervezésében a Magyar Jégkorong Szövetség „Gyere hokizni!” roadshow-ja, amelynek keretein belül két helyi iskolában is megismerkedhettek a sportággal a gyerekek, de a jégpályát is meglátogatták.

Mentálisan lemaradott családok fejlesztésére nyert negyvennégymillió forintot egy EFOP-os pályázaton a nagyéri önkormányzat. A négyéves program már el is kezdődött. Három szakember közös munkájával, tíz érintett család bevonásával.

Robot kis herceget építettek lelei gyerekek, Lázár János felavatta a 14 millióból felújított pitvarosi piacot, Martonosi György és Csirik László nem indulnak újra a polgármesteri tisztségért, szélvihar pusztított Földeákon – ezekről is írtunk tavaly szeptemberben. És persze másról is.

Egy teherautó ellenőrzése során tizenkét illegális migránst találtak a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

A több mint 6 milliárdos beruházás már az idei évben megindul, és 2022 tavaszára teljes pompájában fogadhatja a látogatókat a Tiszák egykori kastélya. Lázár János kormánybiztos Orbán Viktor és a kormány megbízásából olyan beruházást vezényel le a békési településen, mely zarándokhelye lesz minden Kárpát-medencei magyarnak.

Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhely-Makó főigazgatója csütörtökön délelőtt 11 órától válaszol olvasóink kérdéseire online fogadóóra keretein belül.