Hírek Kék hírek Ország-világ Térség

Potencianövelővel és cigarettával buktak meg Röszkén

A NAV munkatársai egy szerb és egy svéd autó ellenőrzésekor 1 444 doboz adózatlan cigarettát és 822 gyógyszert találtak Röszkén.

A pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut.  A nyilatkozattal szemben, a szigorított ellenőrzésen a kocsi hátsó lökhárítójából, illetve a hátsó üléstámla mögött kialakított rejtekhelyről, összesen 1 ezer 444 doboz Chesterfield márkájú adózatlan dohányt pakoltak ki a pénzügyőrök.

Potencianövelővel és cigarettával buktak meg Röszkén

?Potencianövelővel és cigarettával buktak meg Röszkén?Munkatársaink egy szerb és egy svéd autó ellenőrzésekor 1 444 doboz adózatlan cigarettát és 822 gyógyszert találtak Röszkén. A pénzügyőrök egy szerb autót ellenőriztek Röszkén. A sofőr nem jelentett be vám- és adóköteles árut. A nyilatkozattal szemben, a szigorított ellenőrzésen, a kocsi hátsó lökhárítójából, illetve a hátsó üléstámla mögött kialakított rejtekhelyről összesen 1 444 doboz Chesterfield márkájú adózatlan dohányt pakoltak ki a pénzügyőrök. Rövid idő elteltével egy svéd autó akadt fenn az ellenőrzésen. A jármű hátsó ülése előtti táskából, valamint a csomagtartóban lévő hátizsákból összesen 350 tasak és 472 tabletta került elő. A NAV munkatársai a több mint kétmillió forint értékű cigarettát, valamint a több százezer forint értékű gyógyszerszállítmányt (Kamagra) lefoglalták, a két sofőr ellen első esetben költségvetési csalás, míg a második esetben egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2020. január 8., szerda

Rövid idő elteltével egy svéd autó akadt fenn az ellenőrzésen. A jármű hátsó ülése előtti táskából, valamint a csomagtartóban lévő hátizsákból összesen 350 tasak és 472 tabletta került elő.

A NAV munkatársai a több mint kétmillió forint értékű cigarettát, valamint a több százezer forint értékű gyógyszerszállítmányt (Kamagra) lefoglalták, a két sofőr ellen első esetben költségvetési csalás, míg a második esetben egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek.