Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Modern borbélyüzlet is gazdagítja mostantól a Csipkesort, nyarat varázsol a télbe a Hagymatikum a nyolcadik születésnapján, több mint egymillió forintot futottak össze Pál Anitáért és családjáért – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Ünnepélyes keretek közt nyitotta meg kapuit vasárnap délelőtt a PerFact Barber Shop: a Csipkesoron található üzlet megnyitóján természetesen nemcsak a pezsgő, hanem a haj- és szakállformázó eszközök is előkerültek.

Január 18-án ünnepli születésnapját a fürdők fürdője, amelyen ezer darab ananászos-kókuszos, hawaii ihletésű pohárkrém, koktélok és megannyi színes program is várja a vendégeket.

Az agyvérzést kapott Pál Anitáért és családjáért rendeztek jótékonysági futást tegnap délelőtt a földeáki Szent László téren. A családnak összesen 881 ezer 400 forint gyűlt össze, ehhez a Debrecen Környéki Futó Ismerősök még 400 ezret gyűjtöttek. A család Anita számára szeretne rehabilitációs mozgatógépeket vásárolni.

Egyre több apátfalvi szülő állt munkába, a bokrosi westernvárosban cowboykodhattak a kiszombori gyerekek, kiderült, hogy egymásra is temették a holtakat Földeákon, visszakerült a helyére a földeáki Szűz Mária-szobor, Németi Bálintné és Asztalos P. Kálmán lettek Csanádpalota új díszpolgárai. Ezek is történtek a makói kistérség kistelepülésen 2019 júliusában.

Az idei a közösségépítés éve a nemzetpolitikában; a kormány kiemelt célja a külhoni magyar közösségek szülőföldön való boldogulásának segítése, ezért folytatja a határon túli családok támogatását és a magyar közösségek gazdasági megerősítését – közölte a Miniszterelnökség vasárnap az MTI-vel.