Makó Ország-világ Programok

Nyarat varázsol a télbe a Hagymatikum a nyolcadik születésnapján

Január 18-án ünnepli születésnapját a fürdők fürdője, amelyen ezer darab ananászos-kókuszos, hawaii ihletésű pohárkrém, koktélok és megannyi színes program is várja a vendégeket.

– Korábban már volt muffintorony, vagy az épületet elkészítettük grillázsból és marcipánból, idén azt találtuk ki, hogy az egyik helyi cukrászdával együttműködésben egy édességtornyot fogunk pohárkrémből kirakni, ami azt jelenti, hogy ezer darab ananászos, kókuszos, hawaii ihletésű pohárkrémet fogunk szétosztani a vendégek között, de számos más programra és ajándékra is számíthatnak ezen a napon – emelte ki Lajtosné Papp Noémi.

A fürdő marketingcsoportjának vezetője továbbá elárulta: aki aktívan részt vesz a programokon, például a leglelkesebben táncol, tapsol, rész vesz a vízi tornán vagy akár becsatlakozik az interaktívabb programokba, számukra összesen kétszáz koktéljegyet fognak átadni, amelyet a koktélshowt követően tudnak majd beváltani a fürdőzők.

A karibi, nyárias hangulatot az UFO Együttes koncertje hozza majd el, de hawaii táncosok is érkeznek majd a születésnapra, emellett pedig habparty és buborékeső, szaunaszeánszok, változatos italok és ételek is várják a fürdőzőket többek között, a gyerekek pedig egy bábelőadást is megtekinthetnek.

A közös ünneplésre pedig elég csak egy napi jegyet váltani, illetve igénybe vehető a Makó Kártya és a kistérségi kedvezmény is, de a bérletek is érvényesek a Hagymatikum nyolcadik születésnapján, január 18-án – hívta fel a figyelmet Lajtosné Papp Noémi.