Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folytatódik és bővül a Magyar falu program, a családi szeretet a hosszú élet titka Ibi néni szerint, meghódították a kiszomboriakat a Három Királyok – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az idei évben is folytatódik, sőt bővül a Magyar falu program – mondta vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Gyopáros Alpár hangsúlyozta: Magyarország kormánya eltökélt annak a célnak az elérésében, hogy megállítsa a magyarországi kistelepülések népességcsökkenését.

Otthonában köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Kovács Sándor képviselő Törőcsik Vincénét, akinek egy csokor virágot és egy emléklapot is átadott, de a torta sem maradt el.

A térség országgyűlési képviselője hivatalos közösségi oldalán jelentette be, hogy az idei évben folytatni fogják az Egy Ladában Lázárral című, online műsort.

Telt házas, fantasztikus újévi koncertet adtak pénteken este a kiszombori Ady Endre Művelődési Házban a Három Királyok. A közönség alig akarta elengedni őket.

2019 március: Amikor Apátfalván még a halott is feltámadt – fergeteges batyus bálat rendeztek Kiszomboron, Magyarcsanádon szétverték a községháza mosdóját, megkezdődött a földeáki idősek otthona és az „Öreg” óvoda felújítása, egy napra bezárták a kövegyi községházát. A hónap utolsó hetében 20 foknál is melegebb volt.

Fogadóórát tart Lázár János: a térség országgyűlési képviselője 2020. január 9-én csütörtökön 9.30-tól Makón tartja első idei fogadóóráját a Képviselői irodában.