Idén is nagy népszerűségnek örvendett az évtizedes hagyománnyal bíró szilveszteri futás.

Mint Kovács Gábor portálunknak elmondta, két távon indulhattak a mozogni vágyók, akik a Hagymatikum körüli táv befejeztével szerencseszámot kaptak, amivel többek között pezsgőt, kölyökpezsgőt, jégpálya- és mozibelépőt is nyerhettek. A sportszervező kérdésünkre elárulta, vannak visszatérők a szilveszteri futáson, fiatalok és idősek is, illetve olyanok, akik versenyekre is járnak, továbbá örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy családok is részt vesznek az évzáró programon.

A futáshoz idén is csatlakozott a fürdő igazgatója, aki fontosnak tartja a karácsony utáni mozgást, illetve rámutatott arra is, hogy ilyenkor fogadalmakat is lehet tenni.

– Megmondom őszintén, én is elgondolkodtam rajta ma reggel, hogy nem csak ma kellene elindulni a kislányommal, hanem legalább hetente kétszer, háromszor ezt megismételni, hiszen az egészség központjában érdemes volna a saját egészségünkre is odafigyelni, és ez által példát mutatni a lakóknak, turistáknak, mindenkinek – fogalmazott Gergely Gábor, aki a fürdő közelgő programjai kapcsán kiemelte a mai szilveszteri rendezvény mellett a Hagymatikum nyolcadik születésnapját, amelyre januárban kerül sor.

A futást követően gazdára leltek a tombolatárgyak, amelyeket Kovács Gábor és Czirbus Gábor alpolgármester adott át, de a legfiatalabb és legidősebb résztvevőt is köszöntötték.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest