Idén is lesz szilveszteri futás a Hagymatikum előtt, és Givaudan-kupa is januárban. A fürdő teltházas szilveszteri partival készül az óév búcsúztatásra.

Évről évre nő a Szilveszteri futáson részt vevők száma, tavaly már több mint háromszáz résztvevője volt, mondta el portálunknak Czirbus Gábor. Az alpolgármestertől megtudtuk, a rendezvény idén is a megszokott helyen, a Hagymatikum előtt lesz megtartva, két távval, egy 600 méteressel, és egy 1200 méteressel. A részt vevők tombolát kapnak majd értékes ajándékokért, a befutókat pedig tea vagy forralt bor várja majd a célban.

A Hagymatikum eközben reggel 8-tól 16-ig a normál nyitva tartás szerint várja a vendégeket, ezután azonban a 19 órakor kezdődő Szilveszteri partira készülnek, amelyen svédasztal, színészek, táncosok, artisták, és DJ szórakoztatja a résztvevőket. A hangulattal biztosan nem lesz gond, ahogyan a teltházzal sem, ugyanis a korábbi évekhez hasonlóan idén is elfogyott az összes jegy.

 

 

Januárban pedig 7. alkalommal jön a Givaudan-kupa, amelyre 8-ig lehet nevezni. A szabályok lényegében ugyanazok lesznek, a tavaly 5×2 méteresre növelt kapuméretet is megtartják, hiszen beváltva a hozzá fűzött reményeket, sokkal több gólt, és látványosabb meccseket eredményezett.