Tartalmas éven van túl Vörös Attila, aki a világbajnoki bronzérem mellett számos aranyéremmel zárja 2019-et, de a jövő évre is már számos terve van, hiszen indulni szeretne az Európa-bajnokságon.

A sportoló portálunknak elmondta, 14 éve űzi a sportágat, három éve pedig a KiralyTeam Kick-Box Akadémia tagja, számos külföldi versenyen vett részt az idei évben, amelyek többségét sikerrel zárta; volt ahonnan nemcsak egy, hanem több aranyéremmel tért haza. Vörös Attila ezek mellett a világbajnokságon is remekül helyt állt, hiszen bronzérmet szerzett a törökországi Antalyaban, de – mint megtudtuk – egy olaszországi verseny is nagy hatással volt rá.

 

Fotó: Nagy Melinda 

– Tavasszal volt Olaszországban a Point Fighting Cup nevű verseny, ahol sikerült három aranyérmet szereznem, és az a verseny adott nagyon nagy motivációt és hitet arra, hogy én meg tudom ezt csinálni – árulta el Vörös Attila, aki édesapja hatására kezdte el annak idején a kick-boxot.

Jövő évi tervei közt szerepel az egyetemi bajnokság, illetve az Európa-bajnokság is, de az évközi versenyeken is minél jobb eredményt szeretne elérni Vörös Attila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest