Borbás Ágnes szerint egyre többen gondolják úgy, hogy a véradással is tudnak segíteni, sikeresen zárta 2019-et a Maros Táncegyüttes, Makón vett részt istentiszteleten Lázár János – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Az intézeti véradások mellett több kiszállásos véradást is tartott az idei évben a helyi Vöröskereszt, többek között iskolákban is megjelentek, de minden héten ruhaosztást is tartottak, nemrégiben pedig közel 70 családnak segítettek.

Nagy sikert arattak fellépéseikkel az idén a makói Maros Táncegyüttes tagjai mind bel-, mind külföldön. Tóthné Döme Mária művészeti vezető a Rádió 7-nek elmondta: óriási derűvel és lelkesedéssel táncolnak náluk a kicsik és a nagyok egyaránt.

A térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán kívánt áldott, békés ünnepet, családjával belvárosi református templomban vett részt istentiszteleten.

A kutatást és oktatást egyaránt szolgáló, fejlett központi szolgáltató laboratórium hálózatot alakítottak ki uniós támogatással, csaknem egymilliárd forintból Szegeden és Debrecenben.

A kamuhírek szerzői az év minden percét arra áldozzák fel, hogy valótlanságokat terjesszenek, és ez alól az ünnepi időszak sem kivétel. Két most terjedő átveréssel újra az időseket próbálják becsapni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest