Különleges dallal és klippel emeli az ünnepi hangulatot a szegedi születésű Szélinger Anna, azaz CéAnne, aki 2018-ban a Hagymafesztiválon is fellépett a Hősök tagjaként.

Nem állnak távol a karácsonyi dalok Szélinger Annától, aki YouTube csatornáján minden évben meglepi feldolgozásokkal a követőit, az idei évben viszont egy saját dalt mutatott be. Az énekesnő portálunknak elmondta, Ádám Péter – akivel közösen írja a dalokat – vetette fel az ötletet, hogy mi lenne, ha írna egy saját karácsonyi dalt.

– Elkezdtünk ötletelni, hogy kellene egy koncepció mögé, hogy hogyan tudnánk elérni azt, hogy ne legyen klisés vagy giccses, de mégse legyen Grincs-hangulatú, karácsonygyűlölő valami, mert nem ez volt a cél egyáltalán – árulta el nevetne CéAnne, aki egy elképzelt, de sokak által átélt és ismert szituációt jelenít meg a Varázsban: az utolsó napos rohanást, az elrontott bejglit, a tömött karácsonyi vásárokat, és bár mindenki vágyik a tökéletességre, éppen emiatt ideges is mindenkit – viszont mindez nem számít, ha együtt van az ember azokkal, akiket szeret.

És bár lassan vége az évnek, december 27-én még egyszer színpadra áll CéAnne a Hősökkel, a budapesti évzáró koncertjükön, jövőre pedig – mint megtudtuk – több szólódallal is készül az énekesnő.

 

Borítókép: Medve Balázs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest