Másfél milliárd forintból fejlődhetett Kiszombor az elmúlt öt évben, Pitvaros floorballcsapata az egri országos döntőben szerepelhet, a magyarok világszépe lett az idei Miss Intercontinental – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Ötödik ciklusát kezdte meg a választások után Kiszomboron Szegvári Ernőné, akivel a Négyes választókerületi újság közölt interjút. A polgármester egyértelmű sikertörténetként értékeli az utóbbi öt évet, és komoly tervekkel vág neki ennek a ciklusnak is.

Hatalmas sikert ért el a pitvarosi utánpótlás floorballcsapat. Az I. korcsoportú együttes kiharcolta a jövő évi országos bajnokságon való szereplést.

Csanádalbertin járt Lázár János, ahol ahol a piac átadása után a Falukarácsonyon mindenkit vendégül látott az önkormányzat egy vacsorára. A politikus erről közösségi oldalán számolt be.

Több mint 70 versenyző közül a magyar szépségkirálynő, a 22 éves Mikó Fanni nyerte a Miss Intercontinental idei versenyét, amelyet az egyiptomi Sharm El Sheikben tartottak. 

Minden második ember élményt akar adni ajándékként az idén karácsonyra, a legtöbben 3-4 embernek terveznek élményt ajándékozni, összesen 25 ezer forint körüli értékben, derül ki egy felmérésből.

Már 120 ezer család, körülbelül félmillió magyar ember otthonteremtését segítette a kormány október végéig a családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest