Hagyományos karácsonyi ünnepségét tartotta péntek délelőtt a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma a Hagymaházban.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is műsorral készültek az iskola diákjai, akik műsorukban rohanó világunk problémáira hívták fel a figyelmet vicces formában.

Mint Kincses Tímea portálunknak felidézte, nagyon-nagyon tevékeny év volt 2019 a számukra, hiszen az előző tanévben ünnepelték fennállásunk 95. évfordulóját, a tavalyi tanévben nagyon sok programot rendeztek, többek között az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt pénzügy-számviteli ügyintéző szakmában, amely nagyon nagy jelentőségű volt az iskola életében.

A műsor mellett az iskola tagintézmény-vezetője ünnepi beszéddel is készült. Mint elárulta, a műsor főpróbája, a szerdai kollégiumi karácsonyi műsor és a tegnapi jótékonysági akció eseményei indították el benne a gondolatot beszéde kapcsán, illetve Herczeg Ferenc Karácsonyi levelek című novellája – így fogalmazta meg, hogy régen mit írt a Jézuskának és hogy ma mit írna, továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy a karácsony nem egy és nem három napig tart, és hogy az ünnep egész évben tartson a lelkünkben és a szívünkben.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest