Az ünnepekhez közeledve a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége is évet értékelt, az évzáró koccintáson Farkas Éva Erzsébet polgármester is részt vett.

– Az év vége közeledtével mindenki megáll egy-egy pillanatra, visszatekint az elmúlt év munkájára, eredményeire, kicsit összefoglalja az évet, egy kicsit beszélget a jövő évi célokról. Ezt tesszük mi is, a mai napon tartjuk a szövetség évzáró rendezvényét ugyanebből a célból – mondta el portálunknak Kozák Erika.

– Én azt gondolom, hogy eredményesen zártuk az évet, nagyon sok minden belefért programok szempontjából. Kezdtük a bállal, ami nagyon jól sikerült, utána voltak klubestek, amin elég nagy létszámmal vettek részt a tagok, a Hagymafesztiválon ismét lehetőségünk volt a Vállalkozói sziget megalkotására, illetve szponzorként jelen voltunk a Vidék veled fesztiválon is, továbbá aláírtunk egy együttműködési megállapodást a Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, egymás rendezvényein való részvétellel kapcsolatosan – emelte ki a szövetség elnöke.

Mint megtudtuk, a következő évi programok közt szerepel, hogy januárban az adócsomagot fogja ismertetni a résztvevőknek egy NAV-os szakember, amely tájékoztatót a kamarával közösen szerveznek, februárban pedig ismét megrendezésre kerül a bál, ahol többek között a Best of Makó díjakat is átadják.

Farkas Éva Erzsébet gratulált a szövetség munkájához, illetve szólt arról, miért is hálásak a városban a vállalkozóknak. A polgármester továbbá tájékoztatást adott a nagy jelentőségű fürdőberuházásról és a szállodaépítésről is, illetve a jövő évi emlékévről és programtervekről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest