Karácsonyi ünnepségét tartotta a Megváltozott Munkaképességűek és Nyugdíjasok Makói Közhasznú Egyesülete, ahol az idei évük legfontosabb pillanatait, eseményeit is felidézték.

Mint Szekeres Mihályné elmondta, minden évben szerény keretek közt hangolódnak a karácsonyra, citromos teával és kaláccsal, egy kis édességgel, verssel, illetve az idei évben egy prezentáción keresztül elevenítik fel az év legfontosabb pillanatait, eseményeit.

Az egyesület elnökétől megtudtuk, tartalmas éven vannak túl, ami nagyon sok munkát is takart, de számos kiránduláson is részt vettek, illetve az idei évben egy arany minősítéssel is gazdagodtak.

Az 50 tagot számláló egyesület karácsonyi ünnepségére Farkas Éva Erzsébet is ellátogatott, aki az adventi gyertyák jelentésén keresztül osztotta meg az ünnephez kötődő gondolatait, illetve dallal is kedveskedett, továbbá ajándékkal is készült, hiszen a jövő augusztusi magyarhertelendi kirándulásuk önkormányzati támogatását adta ajándékba az egyesületnek a polgármester.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest