Az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó Czirbus Gáborral és Kurai Lászlóval vitt gyümölcsöt és tartós élelmiszert.

Karácsony előtti meglepetésben részesült ma két makói család Ungvári Miklósnak köszönhetően, aki mint portálunknak elmondta, régi jó barátja Kurai László és Czirbus Gábor kezdeményezése után közösen vitt velük egy-egy hatalmas csomagot két makói családnak.

– Karácsony előtt szerettük volna két család életét megkönnyíteni, segíteni a mindennapokat. Én nem csak karácsonykor, az év többi időszakában is rendszeresen viszek adományokat, hiszen tudom mit jelent ez egy családnak, nekem is 9 testvérem van, tudom mennyit számíthat olykor a segítség. – fogalmazott a sportoló, aki rendszeres vendég már Makón.

Hozzátette: Makóra most először hozott ebben a formában adományt, de szülővárosában például rendszeresen gyűjtenek és osztanak ruhát rászorulóknak, és az ország más pontjain is segít, ha tud. A családoknak vitt csomagokban többek között gyümölcs, üdítő, tartós élelmiszer is került.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest