Közönség-díjak élmezőnyében a Hagymatikum, Lázár János szerint Makón tudnak válaszolni arra a kérdésre, mi a város jövője, közel hetven családnak segített a Vöröskereszt – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

2019-ben a Makói Gyógyfürdő megnyerte a termalfurdo.hu által kiírt Év Regionális Fürdője kategóriát, ezt követően ismét egy másik szakmai verseny legeredményesebbjei között volt, mégpedig a szallas.hu által jegyzett Év Attrakciója díj 5. helyezettje lett 2500 indulóból.

A térség országgyűlési képviselője volt a Rádió7 Közös Nevező című műsorának vendége szerda délelőtt. A politikust a 2019-es évről, Makóról, a turizmus fejlesztéséről, Hódmezővásárhelyről, a Ménesbirtokról, és arról is kérdezte Czabarka János, hogy miként ünnepli majd a karácsonyt.

Hagyományos karácsonyi adománygyűjtésük eredményeképp közel 600 kilogramm élelmiszert gyűjtött a helyi Vöröskereszt, amit csomagokba rendezve adtak át a rászorulóknak szerdán.

Hátrányos helyzetben élők számára adományozott tartós élelmiszereket a Szeretettel Egységben a Családokért Alapítvány. A makói Szent István Király templomban rendezett eseményen családfa gyógyító szentmise és egy kis vendéglátás is fogadta a megjelenteket.

Beköszöntött a karácsonyi hangulat az Időskorúak Átmeneti Gondozóházába is: Az ENI gondozóházának karácsonyi ünnepségén a Szikszai diákjai készültek műsorral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest