Az iskola Diákönkormányzata ebben a tanévben is gyűjtést szervezett hátrányos helyzetű és szociális helyzete miatt rászoruló gyermekek számára, amelynek eredményeképp harminc csomagot adhattak ma át az ENI Család és Gyermekjóléti Központjának.

– Kincses Tímea igazgatónő keresett fel bennünket, hogy szívesen gyűjtenének a védelembe vett gyermekeink számára, illetve a speciális feladataink közé tartozik a kapcsolattartási ügyelet biztosítása, amit ebben a helyiségben biztosítunk péntek délutánonként, azoknak a szülőknek és gyerekeknek,akik csak felügyelet mellett tudják a kapcsolatot tartani. Kaptunk olyan játékokat is többek között, amivel bővíthetjük a lehetőséget, ezekkel tudnak játszani a gyerekek – mondta el portálunknak Tóthné Balázs Andrea intézményvezető.

Rácz Bálint, a Návay Diákönkormányzatának munkáját segítő pedagógus portálunknak elmondta, a korábbi évekhez hasonlóan idén is jótékonysági gyűjtést szerveztek. A diákok plakátokat is készítettek, hogy felhívják a figyelmet a gyűjtésre, amely során édességeket és használt, de jó állapotú játékokat vártak.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest