2019-ben a Makói Gyógyfürdő megnyerte a termalfurdo.hu által kiírt Év Regionális Fürdője kategóriát, ezt követően ismét egy másik szakmai verseny legeredményesebbjei között volt, mégpedig a szallas.hu által jegyzett Év Attrakciója díj 5. helyezettje lett 2500 indulóból.

Az Év Attrakciója díjért naprakész, vendégbarát adatlappal, impozáns fotókkal lehetett nevezni. Ezt követően a vendégelégedettségi mutatók, visszamért pontszám alapján bejutott a Hagymatikum a TOP 100-ba, ahol további megmérettetések közepette 5. helyen zárt a verseny végeztével. A voksolás regisztrációhoz és e-mailhez volt kötött és az egyik érdekesség az volt, hogy egy attrakciót lehetett csak választani a széles skáláról, melyen színházak, várak, állatkertek és számos más turisztikai, illetve szórakoztató egység is képviseltette magát.

Gergely Gábor, a létesítmény igazgatóságának elnöke elmondta: Az idén 7. alkalommal megrendezett közönségszavazás eredménye is azt mutatja, hogy jó úton vagyunk. Kollégáim emberi – és szakmai hozzáállása, vendégszeretete, valamint kiváló minőségű szolgáltatásunk garancia arra, hogy szép élményekkel távoznak vendégeink fürdőkomplexumunkból. Egyébként most is versenyben vagyunk egy különleges titulusért, a turizmus.com keresi a Turisztika legszebb karácsonyfáját, ahol a 44 nevező közül jelenleg 3. helyen állunk, de bízunk benne, hogy akár a képzeletbeli dobogó magasabb fokára is érdemesek lehetünk. Ha valaki szavazni szeretne, a turizmus.com facebook oldalán megteheti a fürdő csodálatos fenyőjének fotójára kattintva egy like jellel.

A szallas.hu versenykiírásában így fogalmazott az Év Attrakciója díjról: Nagyon szerencsések vagyunk mi, Magyarországon élők, hiszen hazánk tele van szebbnél szebb látnivalókkal. Várak, kastélyok, múzeumok, parkok, strand- és gyógyfürdők sora található az ország területén, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük ezeket. Hisszük, hogy a verseny segítségével még több utazó számára tudunk inspirációt nyújtani, hogy mely hazai attrakciókat érdemes meglátogatni.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest