Együtt karácsonyoztak a külterületen élők is, a Makói Idősek Otthonában is az ünnepekre hangolódtak, a Turizmus legszebb karácsonyfáját keresik, a Hagymatikum is benevezett a versenyre – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A Makó-Rákosi közösségi házban a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola tanulói adtak karácsonyi műsort, a körzet képviselője itt osztotta ki a 70 év felettieknek szánt tíz ezer forintos utalványt is.

Tartalmas és sokszínű műsor várta tegnap délelőtt a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonának lakóit is.

Az Erdélyi püspök utcai intézményben is karácsonyoztak az ovisok: a hagyományokhoz hűen az óvónénik idén is műsorral készültek a gyerekeknek, akik nagy örömmel várják a karácsonyi rendezvényt minden évben.

Tóth Barnabás Akik maradtak című alkotása is szerepel a legjobb nemzetközi film Oscar-díjára esélyes művek szűkített listáján – közölte az amerikai filmakadémia keddre virradóra Los Angelesben.

A Turizmus legszebb karácsonyfáját keresik 2019-ben, amelyre a makói fürdő is benevezett, egy szavazattal pedig ön is segíthet, hogy a Hagymatikum nyerjen!