A Makó-Rákosi közösségi házban a Szikszai György Református Óvoda és Általános Iskola tanulói adtak karácsonyi műsort, a körzet képviselője itt osztotta ki a 70 év felettieknek szánt tíz ezer forintos utalványt is.

A megyei önkormányzat jóvoltából több mint egy mázsa naranccsal érkezett Mágori András Makó-Rákosra, míg Czirbus Gábor alpolgármester Csíki sörrel lepte meg a karácsonyi ünnepségre érkezőket, a fellépő gyerekek pedig műsorukért egy-egy csoki Mikulást kaptak.

Mágori András portálunknak elmondta, ez az ünnepség kiváló alkalom arra is, hogy visszatekintsenek az év történéseire, sikereire és bánataira is. Az önkormányzati képviselőtől megtudtuk, a külterületen élő 70 év felettiek számára itt adta át az önkormányzat által biztosított 10 ezer forintos utalványokat is.

Makó-Rákoson most komoly gondot okoz az enyhe idő miatt a rágcsálók elszaporodása, ami ellen november végén tett is intézkedést az önkormányzat. Az itt élők szerint több irtásra is szükség lenne, a körzet képviselője portálunknak hangsúlyozta, figyelemmel kísérik a helyzetet, ám ugyanilyen problémák a város más részein is vannak, a szakemberek pedig már januárban is be vannak táblázva. Ettől függetlenül, amint lehetőség adódik rá, folytatják a rágcsálóirtást.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest