Kiemelt hírek Makó

Mintegy 1,5 millió forintot gyűjtött az Angyalsóhaj Alapítvány

Négy makói szervezet és az Erzsébet-ház kapta meg az adományokat, a többféle gyűjtőakciónak köszönhetően a korábbiaknál jóval több támogatást tudott átadni az alapítvány az egészségkárosultakat összefogó szervezetek és családok számára.

Sütikóstolóval, tartós élelmiszerek és pénzadományok gyűjtésével vágott neki az Angyalsóhaj Alapítvány az idei adventnek, hogy az akciók mennyire jól sikerültek, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy összesen mintegy 1,5 millió forint értékben gyűltek össze adományok magánszemélyektől, vállalkozásoktól, szervezetektől.

Ebből az Erzsébet-házba mozgásfejlesztő eszközöket vásároltak, valamint négy szervezet, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége, a Vakok és Gyengénlátók makói csoportja, az ASZTA – A Szivárványon Túl Alapítvány, illetve a Kozmutza Flóra Intézmény Pápay Endre Iskolája is részesült.

Az Angyalsóhaj Alapítvány a sütikóstoló mellett heteken keresztül több helyszínen gyűjtötte a tartós élelmiszereket, ruhát, cipőt, játékot, illetve a vállalkozók adományait is várták.

Farkas Éva Erzsébet, az alapítvány fővédnöke az Erzsébet-házban tartott átadón elmondta, nagyon tartalmas évet tudhat maga mögött a szervezet, most is több százan segítettek advent idején.

 

navigate_before
navigate_next