Hírek Makó

Szőke Réka rehabilitációjáért szervezett jótékonysági vacsoraestet a Nyugi

A vacsora résztvevői Réka hosszú távú rehabilitációját támogatták megváltott jegyeikkel, amelyre a Hagymatikumban kerülhet sor.

Mint Fodor Krisztiántól megtudtuk, régóta terveztek már valakinek segítséget nyújtani ilyen formában, hogy a fürdő szolgáltatásaival segítsenek makóiaknak. Mint a chef elmondta, a vacsora létrejöttében nagyon sok támogatójuk is volt, akik melléjük álltak, a beszállítók termékekkel és alapanyagokkal segítették őket, a bevételből pedig Réka fürdőbe eljutását és rehabilitációját segítik, olyan szolgáltatásokkal, amelyekre eddig nem volt lehetőség, így új emberekkel, új környezetben történhet ez meg.

– A fürdő szakemberei, orvosai, gyógytornászai, masszőrjei mind azon fognak dolgozni, hogy minél jobb legyen ez a dolog, és pont az a lényeg hogy ez hosszú távon fog működni, amelyre eddig nem volt lehetősége – emelte ki.

Szőke Etelka, Réka édesanyja portálunknak elmondta, nagyon meglepődött és örült neki, amikor Ábrahám doktornő felajánlotta, hogy többször tudják rehabilitációra hozni Rékát. Mint elárulta, egyedül van vele, így a segítség is nagyon fontos; az ENI-től jönnek háromszor egy héten egy órára, amely nagyon kevés, hiszen Réka szeretne a fürdőbe is jönni, mivel nagyon szereti a társaságot és tornázni is nagyon szeret.  Emellett egy önkéntes is segít nekik néha, illetve az Erzsébet-házba is szeretnének majd eljárni, továbbá a kórházba is járnak gyógytornára, ahol szintén nagyon szeret lenni, hiszen nagyon szereti az embereket.

A jótékonysági vacsoraesten a vendégeket Limara Luca pogácsája várta, amelyben egy darab pénzérmét is elrejtettek, emellett joghurtos sült céklasaláta, kemencés kacsacomb mediterrán burgonyával és bazsalikommártással is került az asztalokra, amelyet egy almás rétes fahéjsodóval követett.

navigate_before
navigate_next