Hírek Makó Színes

Saját készítésű díszek színesítik a Gerizdesi Nyugdíjas Klub karácsonyfáját

Vidám hangulatban telt a Gerizdesi Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepsége, amelyre Botlik Anita képviselő is ellátogatott.

Mint Ferenczi Józsefnétől megtudtuk, az év utolsó összejövetelét tartják, amelyen a karácsonyt ünneplik meg. Ilyenkor a finomságok mellett az évet is átbeszélik, amely tartalmasnak bizonyult, hiszen kirándulni is voltak a Vadasparkba, a fürdőben is jártak, a klub közössége pedig nagyon összetartó, a tagok mindig várják a pénteki találkozókat. Emellett egy szakkör is beindult, ahol számos szép dolog készült már; a klub karácsonyfáját is saját készítésű díszek színesítik.

A Gerizdesi Nyugdíjas Klub vezetője továbbá elmondta, 49 tagja van a 2007-ben alapított klubnak, ráadásul vannak jelentkezők is jelenleg. Továbbá amellett, hogy ez az év utolsó összejövetele, egyben ez volt az első foglalkozásuk a Justh Gyula utcai épületben, ahová átköltöztek a Megyeház utcából, hiszen nagyon sok újvárosi tagjuk van.

A klub ráadásul a jövő évi programokat is tervezi:  Ópusztaszerre és Mezőhegyesre szeretnének ellátogatni, amelyben Mágori András képviselő ajánlotta fel segítségét, de a Polgármesteri Hivataltól is nagyon sok segítséget kapnak.

A karácsonyi ünnepségre Botlik Anita is ellátogatott, aki – mint portálunknak elmondta – nagyon fontosnak érzi, hogy méltóképp képviselje társai nevében is az időseket, akik nagy megbecsülésnek örvendenek a városban is, hiszen idősbarát város Makó, az ilyen alkalmak pedig nagyon jó lehetőségek arra, hogy a város időseivel találkozhassanak és meghallgathassák őket.