Makó Színes

Közösségi napot tartottak a Kassai utcai óvodában

Karácsonyfadíszek, üdvözlőlapok, és mézeskalács is készült. A Kassai utcai óvodába most 75 gyermek jár, hét éve nem volt ilyen magas a létszám.

– Az advent köré fűztük fel az egész közösségi napot. – mondta el portálunknak Barta Anita. Az intézményvezetőtől azt is megtudtuk, délelőtt és délután is voltak vendégek, eljöttek a gyerekek nagyszülei és szülei, illetve a városrészi nyugdíjasklub tagjai is. Az Almási iskolából is átjöttek tanárok, ami az intézményvezető szerint rendszeres is, egymástól is sokat tud tanulni a két intézmény, a tanárok pedig jobban meg tudják ismerni a gyerekeket és szüleiket.

 

 

 

Barta Anita elmondta, az elmúlt hét évben most van a legtöbb gyerek az óvodában, jelenleg 75-en vannak, így az intézmény telt házzal üzemel. A közösségi napra ellátogatott Czirbus Gábor és Csermák Szilvia is, akik ajándékot is hoztak.

A közösségi nap a Kassai utcai óvodában az “EFOP-3.1.5-16-2016-00001 Tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” pályázat keretében valósult meg.

 

navigate_before
navigate_next