Jól haladnak a képviselők a karácsonyi utalványok átadásával, közösen is ünnepelte a karácsonyt a Nefelejcs Népdalkör, Botlik Anita szerint hálásak a lakosok, ha meg tudják oldani a hétköznapi problémájukat – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Már csak három utcába kell eljuttatnia a karácsonyi utalványt a nyolcas választókerület képviselőjének, Gáspár Sándornak, akinek körzetéhez 501 hetven év feletti lakos tartozik. Varga Ferenc is folytatta az utalványok átadását tegnap, amelyből összesen már csak 20-30 darab maradt, a körzetében 297 hetven év feletti lakos él.

Minden héten próbálnak, találkozókra és versenyekre is járnak a Nefelejcs Népdalkör tagjai. Közös karácsonyi ünnepséget szerveztek idén is, amelyre Czirbus Gábor alpolgármestert is elhívták.

Botlik Anita új képviselőként került be a testületbe, az 5. választókerület lakói máris rendszeresen fordulnak hozzá kérésekkel. A decembert is főként munkával tölti, de sem a sport, sem a nagymamától örökölt recept alapján készült bejgli nem maradhat el. Székely Ildikó pedig fenyőfát vitt az Idősek otthonába, amelyről közösségi oldalán számolt be.

Apátfalván, Földeákon és Királyhegyesen is meggyújtották a Remény gyertyáját, a három településen színes programokkal is készültek. Földeákra a cowboyok, de a Mikulás is eljött.

Újonnan induló interjúsorozatunkban, a Generációk gondnokaiban elsőként a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának közgazdász tanárával, pályázati koordinátorával, Szekeres Krisztiánnal beszélgettünk többek között arról, hogyan is jött az életébe a pedagógusi pálya, illetve hogy miért is lehetnek fontosak a versenyek és szakmai kirándulások a tanulók számára.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest